Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA SNIMITI GLAVU

Ćiro Blažević nakon prometne: Udarac je bio jak, strašan. Auto je 'totalka'

Ćiro Blažević
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
1/2
19.10.2019.
u 21:17

Miroslav Blažević javio nam se netom nakon prometne nezgode koju je doživio u Gajevoj ulici. Iako nije bilo vidljivih ozljeda, Ćiri je pružena hitna medicinska pomoć na licu mjesta

Legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević doživio je danas prometnu nesreću u centru Zagreba. Na njega je, prema prvim informacijama, u Gajevoj ulici naletio vozač taksija.

Miroslav Blažević javio nam se netom nakon prometne nezgode koju je doživio u Gajevoj ulici. Iako nije bilo vidljivih ozljeda, Ćiri je pružena hitna medicinska pomoć na licu mjesta. Liječnici su ga zatim uputili na preventivni pregled.

- Evo sine, upravo dolazim na Rebro. Liječnici su mi rekli da moram snimiti glavu. Udarac je bio jak, strašan. Auto je "totalka". Dobro se osjećam, ali su me poslali ovdje iz predostrožnosti - kratko je ispričao Ćiro.

I policija je potvrdila da su se danas oko 19.20 u Gajevoj ulici u Zagrebu sudarila dva automobila, a više informacija znat će se nakon očevida.

>> Pogledajte gostovanje Ćire Blaževića na Večernji TV-u

Ključne riječi

Komentara 44

MO
Mostar1
22:02 19.10.2019.

Ciro pederu ziv ti nama bio

SJ
Samo ja
21:57 19.10.2019.

eto javio se vama netom,jer ipak vi ste prestiž u novinarstvu

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
21:56 19.10.2019.

Dobro je prošlo sine, glava je na ramenima, bit će drugi auto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije