Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KINESKI NOGOMET

Ćirin Shangai i dalje vodeći u prvenstvu

Ćiro Blažević
Reuters
30.05.2010.
u 18:00

Nogometaši Shanghai Shenhue, koje s klupe vodi hrvatski trener Miroslav "Ćiro" Blažević, novom su se pobjedom uvjerljivije odlijepili na vrhu ljestvice kineske Superlige.

Golom Kolumbijca Duviera Riascosa u 85. minuti šangajska je momčad pobijedila na svom travnjaku Changchun Yatai 1-0 u dvoboju 11. kola.

S pet bodova prednosti pred drugoplasiranim Liaoning Hongyunom Ćiro Blažević tako odlazi na odmor, s obzirom na to da se liga prekida zbog Svjetskog prvenstva do 14. srpnja.

Treće mjesto na ljestvici, sa šest bodova zaostatka i utakmicom manje u odnosu na Ćiru, drži varaždinski strateg Branko Ivanković. Njegov Shandong Luneng nije uspio pobijediti niti u trećoj utakmici zaredom. Ovaj je put remizirao (2-2) na vlastitom travnjaku s Henan Jianyeom.

Komentara 1

AL
almeida
00:26 31.05.2010.

Ako Ćiro osvoji kinesko prvenstvo, osigurava mjesto u kineskoj mitologiji.....i to zasluženo....svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije