Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liga prvaka

Ciprani senzacija, Šahtaru i Borussiji prijeti eliminacija

Darijo Srna
AFP
19.10.2011.
u 22:47

Eduardo je bio na klupi, a Srna je za Šahtar igrao 90 minuta, kao i Perišić za Borussiju.

U srijedu navečer u vodu je pala teza kako je slaba Hrvatska liga kriva za Dinamovu nemoć u Ligi prvaka. Pa kako onda smiješna ciparska liga daje lidera skupine G, Apoel iz Nicosije, momčad vrijednu samo 17 milijuna eura, kojoj u leđa gledaju tri osvajača Europske lige, Zenit, Porto i Šahtar!?
Apoel je, pod vodstvom srpskoga trenera Ivana Jovanovića, u tri utakmice neporažen, čak i u Portu gdje je domaćin vodio od 13. minute pogotkom Hulka, a Ailton je u 19. minuti Cipranima spasio bod.

Spektakularnu utakmicu u Donjecku odigrali su Šahtar i Zenit (2:2). Junak utakmice bio je Šahtarov vratar Ribka, koji je obranio jedanaesterac Širokovu, te još tri zicera, no Rusi su ipak odnijeli dragocjeni bod. Darijo Srna odigrao je svih 90  minuta i dobio žuti karton, a Eduardo nije ulazio u igru. Šahtar je u vrlo nezavidnoj situaciji, sa samo dva boda i prijeti mu eliminacija iz Europe...

Englezi su imali stopostotan učinak ovoga tjedna, sinoć su slavila oba londonska kluba - Chelsea je razbio Genk 5:0, a Arsenal sretno, u sudačkoj nadoknadi, iščupao pobjedu u Marseilleu 1:0 (strijelac Ramsey).

- Ovo je pobjeda strpljenja, discipline i inteligencije. Bili smo odlučni uzeti tri boda, u posljednjih 15 minuta stvarali smo šanse, a pogodak je bio kruna našega pritiska - kazao je ozareni Wenger.
Messi je opet imao šou na Nou Campu gdje se Barca poigravala s Česima, a pobijedila je samo 2:0 (pogoci Inieste i Ville). Ovo je bila 69. pobjeda Xavija u Ligi prvaka i sada je ispred njega samo Raul sa 79.

Ivan Perišić (igrao 90 minuta) opet je poražen u Pireju, ovoga puta s Borussijom, koja ima samo bod iz tri utakmice...

Skupina E: Bayer-Valencia 2:1, Chelsea-Genk 5:0 (Torres dva pogotka

F: Marseille-Arsenal 0:1, Olympiakos-Borussia 3:1

G: Porto-APOEL 1:1, Šahtar-Zenit 2:2 (Srni zuti karton, igrao 90 min.)

H: Milan-BATE 2:0, Barcelona-Plzen 2:0

Komentara 17

JO
jozinho
23:26 19.10.2011.

kako Apoel može, a Dinamo nemože!?!?

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
23:38 19.10.2011.

To da jedan Apoel vodi u svojoj skupini je u najblažoj verziji blamaža za Dinamo,Mamića i njegove paraplegičare {Jurčića izostavljam jer za njega ne znam što napisati}!Najboljeključu bravu i objaviti bankrot!

DU
Deleted user
10:23 20.10.2011.

Ne bi bilo lose da Mamic ode malo na Cipar i vidi i nauci malo kako to Ciprani rade sa puno jeftinijom ekipom nego Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije