Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRENULO GA

Čini se da je Alen Halilović pronašao sreću nakon besciljnog lutanja i osam klubova

Alen Halilović i Luka Modrić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
30.04.2021.
u 11:44

- Alen mi se sviđa kao igrač, a još se može popraviti. Iza njega je poštena predsezona i zaista mislim da može postati još bolji. Po onome što vidim i znam, on ovdje uživa. Savjetovat ću upravi da potpiše novi ugovor - rekao je Bowyer

Nakon besciljnog lutanja i mijenjanja klubova, čini se da je hrvatski nogometaš Alen Halilović (24) pronašao momčad u kojoj se dobro snašao. Halilović je krajem prošle godine potpisao za engleskog drugoligaša Birmingham City koji računa na njega. 

Nekad veliku nadu hrvatskog nogometa u engleski je klub doveo Aitor Karanka koji više nije trener. Zamijenio ga je Lee Bowyer, no dobra je vijest da i on cijeni Halilovića.

- Alen mi se sviđa kao igrač, a još se može popraviti. Iza njega je poštena predsezona i zaista mislim da može postati još bolji. Po onome što vidim i znam, on ovdje uživa. Savjetovat ću upravi da potpiše novi ugovor - rekao je Bowyer i dodao:

- Halilović nam donosi nešto drugačije. On voli loptu, voli igrati prema naprijed, zna pronaći prostor i napraviti višak. A takve igrače moraš imati u momčadi.

Halilović je bio jedan od najcjenjenijih hrvatskih mladih nogometaša i stručnjaci su mu predviđali veliku karijeru dok je bio u Dinamu. Debitirao je u HNL-u u derbiju sa 16, tjedan dana kasnije postigao svoj prvi seniorski pogodak, prije 17. rođendana postao najmlađi debitant u povijesti hrvatske reprezentacije, a s već s 18 otišao put Barcelone potpisati petogodišnji ugovor.

Nakon toga bio je igrač HSV-a i Milana, ali većinom je lutao po posudbama (Gijón, Las Palmas, Standard i Heerenveen) i nije se uspio pronaći. Birmingham mu je deveti klub u karijeri. Do sada je odigrao 16 utakmica i postigao jedan gol.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
Marsi
15:48 30.04.2021.

U 16 tekmi jedan pogodak, premalo je to za jednog napadaca. Ipak smatram da ce i on i Coric sazrijeti kad tad.

JM
Jack_Meoff
12:03 30.04.2021.

Tip je propao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije