Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss sporta

Cindy Šoštarić predaje krunu najljepšoj hrvatskoj sportašici

Miss sporta, finalistice
Foto: Miss Sporta
1/14
30.06.2017.
u 08:15

Uz pet izlazaka na pistu, posebna atrakcija bit će talent show u kojem će svaka od cura u 45 sekundi predstaviti sport iz kojeg dolazi

Došla je i ta večer, večer u kojoj ćemo saznati tko je nova Miss sporta Hrvatske. Cindy Šoštarić večeras će u hotelu Sport u Ivanić Gradu predati krunu novoj najljepšoj sportašici. A ta sportašica, osim što je u Ivanić Gradu stekla nove prijateljice, ponijet će kući vrijedne nagrade.

Najvrednija je trogodišnja stipendija Visoke škole Aspira za sportski menadžment te poklon-paket Admiral casina. Izbor će početi u 20.45 sati, a live streaming moći ćete pratiti na stranicama Večernjeg lista.

Sportašice, njih 16, predstavit će se žiriju u pet izlaza (kožna galanterija Galko, casual odjeća i kupaći kostimi butika Duba, sportska odjeća Body feeling te večernje haljine Sposata.

Uz sve te izlaske posebna atrakcija bit će talent show u kojem će svaka sportašica u 45 sekundi predstaviti sport iz kojeg dolazi. U zabavnom dijelu programa od glazbenih gostiju nastupit će Darus Despot i Mladen Burnać. Bit će i puno plesa (rock’n’roll klub Gimnazija, Bambi kids, Paula Hude i Vedran Sraga te Jana Bočkaj).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije