Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNO OTVARANJE

Marin Čilić lako svladao prvu prepreku i prošao u četvrtfinale Umaga!

čilić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
23.07.2014.
u 18:15

Bilo je 7:5, 6:3 za sat i devet minuta igre protiv Nizozemca Igora Sijslinga

Marin Čilić pobijedio je sa 7:5, 6:3 u osmini finala ATP turnira u Umagu 76. igrača svijeta, Nizozemca Igora Sijslinga. Trebalo mu je sat i devet minuta igre za to.

Plasirao se time u četvrtfinale, gdje ga čeka bolji iz susreta Lukasa Rosola i Pere Ribe. Također, ovaj rezultat dobar je i zbog toga što je u dosadašnja tri susreta s Nizozemcem uvijek izgubio set. Ali svaki put je i slavio.

Vidljivo je poboljšanje u igri Marina Čilića, bolje servira, pogađa aseve, mirniji je i rutiniran. No i dalje ima probleme kao nekad, u prvom je setu lako stigao do breaka, vodio je 4:1 i potom kod 5:3 uspio izgubiti servis, iako je sve kontrolirao. Iskupio se i poslije lako svladao protivnika.

– Dobro sam servirao, zadovoljan sam pobjedom jer Sijsling je neugodan na zemlji. Žao mi je što sam u prvom setu izgubio servis, ali brzo sam to vratio i u drugom mu nisam dao prostor, imao sam kontrolu – rekao je Čilić nakon meča.

>> Marin Čilić: Okupat ću se u moru tek nakon titule

Komentara 1

AN
Android
17:51 23.07.2014.

Ima li koji Hrvat na tribinama? U Istri?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije