Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi hrvatski igrač

Čilićeva fantastična poruka: Nevjerojatan osjećaj sreće i ponosa!

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
26.11.2018.
u 13:33

Izabranici Željka Krajana emotivno su proživjeli uspon na tron, a posebno su sretni bili Marin Čilić i Borna Ćorić

Marin Čilić donio je Hrvatskoj odlučujući bod u finalu Davisova kupa protiv Francuske. Hrvatska teniska reprezentacija je nakon 13 godina ponovno osvojila svjetski naslov.

Izabranici Željka Krajana emotivno su proživjeli uspon na tron, a posebno su sretni bili Marin Čilić i Borna Ćorić. 

>> Pogledajte slavlje hrvatskih tenisača u Lilleu

Najbolji hrvatski tenisač na Instagramu se zahvalio navijačima:

'Hrvatska je prvak svijeta u tenisu!!! Nevjerojatan osjećaj sreće i ponosa! Pobjeda koja ja toliko posebna, zbog vas, naših navijača. Ova godina će ostati upisana u hrvatskoj povijesti po sjajnim sportskim rezultatima, a ja sam presretan što sam mogao doprinijeti tome!

Kapa do poda domaćinima, na sjajnom gostoprimstvu i sportskom poštovanju! Ipak, najveće hvala našim navijačima koji su došli iz raznih krajeva Hrvatske i svijeta, to nam je puno značilo.

Svi vi koji niste mogli biti s nama na terenu, dođite u 15 na Trg bana Jelačića da dostojno proslavimo ovaj uspjeh!'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hrvatska je prvak svijeta u tenisu!!! Nevjerojatan osjećaj sreće i ponosa! Pobjeda koja ja toliko posebna, zbog vas, naših navijača. Ova godina će ostati upisana u hrvatskoj povijesti po sjajnim sportskim rezultatima, a ja sam presretan što sam mogao doprinijeti tome! Kapa do poda domaćinima, na sjajnom gostoprimstvu i sportskom poštovanju! Ipak, najveće hvala našim navijačima koji su došli iz raznih krajeva Hrvatske i svijeta, to nam je puno značilo. Svi vi koji niste mogli biti s nama na terenu, dođite u 15:00 na Trg bana Jelačića da dostojno proslavimo ovaj uspjeh! 💪🏼🇭🇷🎉 🇭🇷🏆❤️🎾 WHAT A WEEKEND! Croatia is tennis world champions! 🏆🇭🇷🎾 2018 will be remembered in Croatian history as a year of incredible sports results and I feel honored to be a part of that. Thank you to the entire @fftennis organization and all the French fans for their hospitality and for creating a spectacular atmosphere. Most of all, thank you to the Croatian fans who came from all over Croatia and the world, it means everything to us to be able to share this with you. 🇭🇷🏆🎉 . . . #iznadsvihhrvatska #daviscup #hrvatska #croatia #teamcroatia #idemo #champions #tennis #ovdjenitkonijenormalan #reachforyoursky

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

Komentara 3

HR
Hrvatska
13:42 26.11.2018.

Bravoo Marinee 🇭🇷🇭🇷

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
14:11 26.11.2018.

Bravo Hrvatska Reprezentacija Bravo!!!!!! Opet Hrvati na Prvom mjestu !!!! Pa to nije moguće!!!! Bravo Hrvatski Dečki!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije