Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJIO TURNIR

Čilić: Uživao sam u Istanbulu, nadam se da ću se vratiti

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
07.05.2017.
u 18:53

- Bio je užitak igrati protiv Miloša. Bilo je sjajno vidjeti ga nakon ozljede i želim mu puno sreće u nastavku zemljane sezone. Ovo mi je prvi put da sam u Istanbulu, uživao sam u ovom sportskom gradu - rekao je Čilić

Marin Čilić danas je stigao do 17. naslova u karijeri. U finalu ATP turnira u Istanbulu svladao je prvog nositelja, Kanađanina Miloša Raonića sa 7:6 (3), 6:3.

- Bio je užitak igrati protiv Miloša. Bilo je sjajno vidjeti ga nakon ozljede i želim mu puno sreće u nastavku zemljane sezone. Ovo mi je prvi put da sam u Istanbulu, uživao sam u ovom sportskom gradu - rekao je Čilić i zahvalio Turcima:

- Svi igrači su uživali. Hvala skupljačima lopti i navijačima, nadam se da ćemo se vidjeti iduće godine.

Čilić je tako već 10. godinu zaredom osvojio barem jedan naslov u sezoni. U ponedjeljak će preskočiti Keija Nishikorija i popeti se na sedmu poziciju na ATP ljestvici.

 

Komentara 2

Avatar toxic alien
toxic alien
19:32 07.05.2017.

"Hvala skupljačima lopti i navijačima...", ali malo vise skupljacima lopti nego navijacima jer ih je za vrijeme cijelog turnira bilo mnogo vise nego navijaca! Cak i na finalu, niti pola sjedista popunjeno. Za neke narode tenis jednostavno nije, i ne znam zasto se trse i organiziraju turnire kad za njih nema interesa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije