Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Sanremu

Čilić u šoku, sparing partner mu doživio infarkt i pao u komu!

Marin Cilic
Reuters
29.07.2010.
u 22:46

Mladić je odmah prebačen u bolnicu na intenzivnu njegu, te je ‘bačen’ u induciranu komu kako bi se utvrdili razlozi srčanog udara.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić doživio je šok na treningu u akademiji trener Boba Bretta u Italiji nakon što mu se sparing partner srušio od bolova u prsima. Riječ je o 18-godišnjem Nijemcu koji se požalio na probleme s disanjem, da bi zatim pao u nesvijest. Ispostavilo se da je doživio srčani udar.

U pomoć mu je odmah priskočio spasilac s bazena sportskog centra, masažom srca i intubacijom, dok je Čilić pozvao hitnu pomoć, a navodno mu je i on pružio pomoć. Mladić je odmah prebačen u bolnicu na intenzivnu njegu, te je ‘bačen’ u induciranu komu kako bi se utvrdili razlozi srčanog udara.

- Ne želim ništa komentirati. To je događaj koji nije niti smio dospjeti u javnost - bilo je sve što je mogao o tom nesretnom događaju reći Marin Čilić.

Vijesti o stanju stradalog mladića su kontradiktorne, neki portali javljaju da je i preminuo, dok drugi pišu da je u jako teškom stanju i da ga aparati održavaju na životu. Za sada još nema objašnjenja zašto je tenisač doživio infarkt, jedno od najčešće spominjanih objašnjenja je - pretreniranost.

Ključne riječi

Komentara 2

AU
autoritet
23:11 29.07.2010.

nadam se da bu dečko dobro

Avatar cluesblues
cluesblues
10:45 30.07.2010.

i ja mu zelim da se oporavi, ali ak je na aparatima - tesko....danasnji sport trazi previse od tih klinaca, vise skoro i nema sporta gdi mladi decki u naponu snage dozivljavaju infakte - u nogometu svake godine, evo sad u tenicu, u amrickom footbolu, biciklizmu....meni se cini da malo treba procesljat i sportsku medicinu, tj klubske lijecnike koji tim mladicima daju svakojake stimulanse i pain killere, blokade i sl - ko zna sta je zapravo u tim preparatima, managerima i vlasnicima klubova i licenci su najbitniji rezultati....a ovo je stvarno sokantno, jer decko jedva ima nepunih 19. godina....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije