Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Toronto

Čilić u četvrtfinalu igra protiv prvog igrača svijeta Nadala

Marin ČIlić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
10.08.2018.
u 07:58

U 3. kolu najbolji hrvatski tenisač nadigrao je Argentinca Diega Schwartzmana sa 6-3, 6-2 nakon sat i 11 minuta igre

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u četvrtfinale ATP turnira iz serije "masters 1000" u Torontu, on je u 3. kolu nadigrao Argentinca Diega Schwartzmana sa 6-3, 6-2 nakon sat i 11 minuta igre.

Bio je ovo treći međusobni susret Čilića i Schwartzmana i druga pobjeda našeg igrača.

Marin ČIlić
1/5

Čilić je posebno dobro igrao na reternu te je čak pet puta oduzeo servis Argentincu, dva puta u prvom i tri puta u drugom setu, pa mu veliki problem nije stvorila niti činjenica kako je Schwartzman iskoristio obje svoje "break-lopte" u susretu.

U prvom setu Čilić je poveo sa 3-1, no Schwartzman se vratio na 3-3, no potom je uslijedila velika serija našeg igrača koji je osvojio sedam gemova zaredom i stigao do nenadoknadive prednosti od 6-3, 4-0.

U četvrtfinalu će Čilić će igrati protiv prvog igrača svijeta Španjolca Rafaela Nadala koji je pobijedio Švicarca Stana Wawrinku sa 7:5, 7:6(4).

Komentara 1

Avatar southman
southman
09:24 10.08.2018.

I sada će protiv Nadala "napunit gaće" prije izlaska na teren ! Nadam se da ovaj put griješim ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije