Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 6:4 i 6:4

Čilić turnir u Zagrebu otvorio pobjedom nad Matom Delićem

Marin Čilić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
03.02.2014.
u 18:45

Po jedan break u svakom setu bio je dovoljan trostrukom osvajaču turnira za pobjedu u meču koji je trajao sat i 12 minuta.

Marin Čilić nije imao problema na otvaranju Zagreb Indoorsa. Čilić je s dva puta pod 6:4 svladao Matu Delića, hrvatskog tenisača koji je dobio pozivnicu.

Po jedan break u svakom setu bio je dovoljan trostrukom osvajaču turnira za pobjedu u meču koji je trajao sat i 12 minuta.

Čilić će u osmini finala igrati boljeg iz srpskog dvoboja između Dušana Lajovića i Peđe Krstina.

Pavić bez glavnog turnira

U ponedjeljak su završene i kvalifikacije u kojima je zaustavljen Mate Pavić iako je bio blizu prolaska. Pavić je protiv Rusa Andreja Kuznjecova vodio 3:1 u trećem setu, ali je na kraju poražen sa 6:7, 6:3 i 7:6.

>> Čilić ide na Matu Delića, Dodigu se smiješi dvoboj s Karlovićem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije