Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP

Čilić s Ferreirom krenuo u obranu Queen'sa

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
17.06.2019.
u 16:39

Suparnik u drugom kolu bit će mu Argentinac Diego Schwartzman koji je protiv Bublika postigao tek drugu pobjedu na travi

Marin Čilić uspješno je krenuo u obranu naslova na ATP 500 turniru u londonskome Queen’s klubu.

Osnažen savjetima novog trenera Južnoafrikanca Waynea Ferreire, Međugorac se u prvom kolu lako obračunao s Čileancem Cristianom Garinom, 32. tenisačem svijeta, pobijedivši ga sa 6:1, 7:6 (5)

Čilić na travi pun je samopouzdanja i puno lakše rješava izazove koje se postavljaju u meču nego na zemlji. Primjerice, protiv Garina je propustio servis za meč, a u tie-breaku je gubio sa 0:4. No, nije dopustio da dvoboj ode u treći set, odlično je “čitao” suparnikove servise i vrlo mirno i usredotočeno dovršio posao do kraja.

Suparnik u drugom kolu bit će mu Argentinac Diego Schwartzman koji je protiv Bublika postigao tek drugu pobjedu na travi.

>>> Pogledajte veliko finale humanitarnog teniskog turnira na Šalati koji je organizirao Marin Čilić

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prajdali100
17:10 17.06.2019.

Čilić ZNA sve ! Dakle, nije problem u igri, problem je glava.Bojim se da tu Ferreira malo što može učiniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije