Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP

Čilić propustio meč-loptu u Budimpešti

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
25.04.2019.
u 20:00

Čiliću je ovo četvrti uzastopni poraz na ATP Touru, a posljednju pobjedu ostvario je još prije 50 dana u 2. kolu Indian Wellsa

Hrvatski tenisač Marin Čilić nastavio je nizati poraze, u 2. kolu ATP turnira u Budimpešti prvog je nositelja svladao Urugvajac Pablo Cuevas s 5-7, 7-6 (6), 7-6 (3) nakon tri sata i 12 minuta igre.

Čilić je bio slobodan u 1. kolu u Budimpešti, a u 2. je kolu izgubio iako je imao meč-loptu uz servis u "tie-breaku" drugog seta. U 3. setu je dva puta imao "break" prednosti, kod 1-0 i 2-1, ali u oba je navrata odmah gubio tu prednost, da bi kod zaostatka 4-5 i 5-6 bio suočen s po dvije vezane meč-lopte Urugvajca, ali u oba se navrata uspio spasiti. Nažalost, u odlučujućoj igri Cuevas je vrlo brzo pobjegao na 5-1 i zatim iskoristio ukupno svoju šestu meč-loptu.

Čiliću je ovo četvrti uzastopni poraz na ATP Touru, a posljednju pobjedu ostvario je još prije 50 dana u 2. kolu Indian Wellsa.

Ranije u četvrtak je Borna Ćorić, koji je postavljen za drugog nositelja u Budimpešti, u 2. kolu svladao Nizozemca Robina Haasea sa 6-3, 4-6, 6-4 nakon dva sata i jedne minute igre. Ćorić će se za mjesto u polufinalu boriti protiv srpskog tenisača Filipa Krajinovića.

>>> Pogledajte emotivnu konferenciju britanskog tenisača

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:00 25.04.2019.

Peđa Mijatović dobio godinu dana uvjetno zbog utaje poreza, Veselin Vujović kojeg su gurali na čelo HR nije više trener Niškog Željezničara jedan drugi Mijatović pravi Slovenc Radenko Mijatović predsjednik slovenske zveze je zadovoljan ne znamo čime, valjda je naa kauču pratio svjetsko u Rusiji 😂

IL
ilija26
20:08 25.04.2019.

Penzija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije