Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više mu nije trener

Čilić prekinuo suradnju s Ivaniševićem: Staze su nam se razdvojile!

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
21.07.2016.
u 23:19

" Počeli smo raditi zajedno u rujnu 2013. i imali smo mnogo uspjeha u tom razdoblju, posebno osvajanje US Opena 2014."

Marin Čilić u posljednje vrijeme je u dobroj formi, igrao je četvrtfinale Wimbledona u kojem je izgubio od Rogera Federera, a proteklog vikenda u Davisovu kupu vodio je Hrvatsku do vrijedne pobjede nad SAD-om i plasmana u polufinale. No, odlučio je da nešto treba promijeniti pa tako više neće surađivati s dosadašnjim trenerom Goranom Ivaniševićem.

Hrvatski tenisač, koji trenutačno drži 12. poziciju na ATP ljestvici, od trenera se oprostio i porukom na Facebooku.

"Dragi prijatelji, želim s vama podijeliti ovu vijest. Nažalost, više ne radim sa svojim trenerom Goranom Ivaniševićem. Počeli smo raditi zajedno u rujnu 2013. i imali smo mnogo uspjeha u tom razdoblju, posebno osvajanje US Opena 2014. Bila je velika privilegija raditi s Goranom, uživao sam u našem poslu sve vrijeme i Goran mi je pomogao da ostvarim mnoge ciljeve. Nažalost, staza koju smo dijelili na ovom putovanju se razilazi i odlučili smo završiti naš odnos igrača i trenera. Goranu želim sve najbolje u budućnosti", napisao je Čilić.

Komentara 33

OV
Ovozemaljski
00:04 22.07.2016.

Cilic je super covjek, igrac, vrhunski profesionalac, a Goran ce uvijek biti jedan jedini, covjek je za karijere usao u legendu! Pozdrav obojici! Pravi hrvatski ambasadori!

SI
simekapulica
07:46 22.07.2016.

očito mu je Ivanišević rekao u lice što ga ide pa se zvijezdica umislila i naljutila, jadan taj koji trenira Ćilića, pa njegove mečeve ne možeš gledati, to je čisti mazohizam, to što i kako on može izgubiti i što može promašiti je prestrašno.

JJ
jjurica
06:11 22.07.2016.

Čilić je luzer. Ako se i želio razići sa Goranom mogao je to u tišini,a ne na društvenim mrežama. Goran je za njega institucija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije