Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP TOUR

Čilić ostao bez finala u Singapuru, izbacio ga totalni autsajder

ATP Masters 1000 - Paris Masters
GONZALO FUENTES/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.02.2021.
u 11:15

Obojica su jednom izgubila servis, i to u prvom setu, Popyrin je osvojio ukupno 96 poena, dok je Čilić osvojio 85. Ovo je bio njihov prvi međusobni ogled

Hrvatski tenisač Marin Čilić (ATP-44.) ostao je bez finala na teniskom ATP turniru u Singapuru gdje ga je u subotu u četvrtfinalu sa 7-6(5), 7-6(2) pobijedio Australac Alexei Popyrin.

O tome koliko je meč bio izjednačen govori i to da su oba seta odlučena tie breakom. Australski tenisač, 114. na ATP ljestvici, servirao je u meču koji je trajao dva sata 15 aseva, a Čilić devet.

Obojica su jednom izgubila servis, i to u prvom setu, Popyrin je osvojio ukupno 96 poena, dok je Čilić osvojio 85. Ovo je bio njihov prvi međusobni ogled

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
06:48 28.02.2021.

Cilic uporno igra taj tenis,a zaista vise nema sanse,da nsto ucini,pa daj prestani vise da se ruzis,i pocni neku drugu djelatnost.

GE
genex
14:26 27.02.2021.

marinko, objesi ti reket na klin.ima i drugi stvarj u životu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije