Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO OD ISNERA

Čilić nakon poraza: Opet mi se to dogodilo...

Čilić - Zverev
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
12.11.2018.
u 21:34

- U mečevima protiv najboljih događaji mi se ti usponi i padovi. Moram raditi na tome da mi se to ne događa tako često. Bilo bi bolje da sam startao pobjedom, ali očekuju me još dva meča.

Bilo bi bolje da sam startao pobjedom, ali očekuju me još dva meča, izjavio je najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić koji je na startu ATP finala u londonskoj O2 Areni izgubio od Nijemca Alexandera Zvereva sa 6-7 (5), 6-7 (1).

- Počeo sam dobro, vodio sam 4-1 i imao break loptu za 5-1. Nakon toga stvari su se preokrenule i on je dobio set u tie-breaku. Gledajući početak seta čini mi se da sam bio bolji igrač i da sam ga trebao dobiti. U drugom setu opet prvi dođem do breaka i povedem 4-3, onda već su sljedećem gemu izgubim servis - kazao je Čilić, koji je šesti puta zaredom izgubio od Zvereva.


 
- U mečevima protiv najboljih događaji mi se ti usponi i padovi. Moram raditi na tome da mi se to ne događa tako često. Bilo bi bolje da sam startao pobjedom, ali očekuju me još dva meča. Nadam se da ću protiv Isnera i Đokovića pokazati odličan tenis - dodao je Čilić, koji u srijedu igra protiv Amerikanca Johna Isnera.
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar comandante
comandante
07:30 13.11.2018.

ovaj je nevjerojatan... uvijek mu nešto smeta, bez karizme, pristojan dečko i to je sve... čudo je da je tako visoko plasiran, on nema glavu šampiona

RI
rikavac
23:05 12.11.2018.

To ti se stalno dogadja i cijelo vrijeme pisem da Cilic nemoze pobijedit nikog u Top 20 i njegovo 5 mjesto na svijetu je smijeno.

80
8.000 eura, 8.000 eura!
23:26 12.11.2018.

Teško je igrati protiv protivnika i protiv sebe. Na žalost time već sastavni dio Čilićeve karijere, a bojim se da će se tako i nastaviti. Čilić na žalost nema taj X faktor da bi došao do samog vrha?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije