Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVIS CUP

Trebamo li brinuti? Čilić: Nadam se da ću biti spreman

Marin Čilić Trening
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/11
31.01.2018.
u 18:36

- Malo sam još pod jet lagom, međutim pokušat ću se pripremiti, dobro naspavati, odmoriti tijelo koliko je god moguće

Treći tenisač svijeta Marin Čilić isprobao je podlogu u dvorani Gradski vrt nedugo nakon što se priključio Davis Cup reprezentaciji. Bio mu je to prvi trening nakon finala Australian Opena.

- Trebam se prvo oporaviti koliko je god moguće, jer bio je dalek put, iscrpljujući turnir, pogotovo je finale bilo psihički dosta teško. Narednih par dana iskoristit ću koliko je god moguće za prilagodbu jer zemlja je malo zahtjevnija podloga, zahtjeva dosta uklizavanja, duže poene, malo jaču fizičku spremu. Današnji trening protekao je dobro, uživao sam biti na terenu i nadam se da ću biti spreman, vidjet ćemo kroz današnji i sutrašnji dan kako ću se osjećati i onda odlučiti što za vikend - kaže Čilić.

Iz australske paklene vrućine stigao je u slavonsku, doduše blagu, zimu...

- Malo sam još pod jet lagom, međutim pokušat ću se pripremiti, dobro naspavati, odmoriti tijelo koliko je god moguće. Dosta su zahtjevni ovi mečevi na Davis cupu pogotovo što se igraju u pet setova. Kanađani možda ne izgledaju opasnima, ali su stvarno dobra ekipa, s Pospisilom sam u Australiji igrao četiri seta, a Šapovalov je skoro dobio Tsongu. Mladi su i od njih možemo očekivati veliki motiv i sigurno moramo pokazati najbolji tenis - zaključio je prvi hrvatski reket.

Komentara 1

PR
prajdali100
21:40 31.01.2018.

Bože ne daj mi za pravo ali bojim se da će nas Kanađani lako dobiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije