Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Umag

Čilić lakoćom preskočio Brandsa: U četvrtfinalu će biti puno teže...

'Croatia\'s Marin Cilic celebrates his third round men\'s singles victory over US player Sam Querrey on day six of the 2012 Wimbledon Championships tennis tournament at the All England Tennis Club in
'ANDREW YATES'
11.07.2012.
u 20:16

Hrvatskom tenisaču, inače drugom nositelju na turniru, trebalo je svega 65 minuta za pobjedu.

Marin Čilić ušao je u četvrtfinale umaškog turnira i lako i brzo. Pobijedio je sa 6:3, 6:2, za sat i četiri minute igre, Nijemca Daniela Brandsa, 120. tenisača svijeta.

- Brands me u početku iznenadio s nekoliko poena, ali nakon toga sam uglavnom kontrolirao meč i igrao gotovo bez pogreške. Pobijedio sam čak i lakše od očekivanoga, svakako lakše nego u našem jedinom meču dosad, u Beču  2009. (bilo je 7:6 (7), 6:4 - op. a.). No, Brands i nije pravi zemljaš, kad dođu pravi zemljaši bit će teže - kazao je Čilić.

Dok smo razgovarali s Čilićem, Slovenac Blaž Kavčič bolje je stajao od Amerikanca Waynea Odesnika u meču koji davao sljedećeg suparnika našem tenisaču.

- S Kavčičem nisam nikad igrao, nisam s njim čak ni trenirao. Slovenci navijaju u velikom broju? Pa, dobro. Slovenci će zapaliti Hrvate pa će biti velika borba i na tribinama - rekao je Čilić.

No, od hrvatsko-slovenskog dvoboja u Umagu neće biti ništa. Iako je u trećem setu vodio s 5:1 i 30:15, Kavčič je izgubio taj maratonski dvoboj (tri sata i osam minuta) sa 6:3, 5:7, 6:7 (3). Marin će se za polufinale, dakle, boriti s 26-godišnjim Amerikancem, koji je tek 130. na ATP listi. U teniskim krugovima je poznat po tome da je bio pod suspenzijom zbog nedopuštenog unošenja hormona rasta (HGH) u Australiju 2010. godine.

Komentara 1

KS
Ksxplw
21:31 11.07.2012.

Pozdrav. Želim ti prestaviti simulaciju stvarnog života. Možeš biti: vojnik, zapovjednik vojske, predjsednik, Ministar Vanjskih Poslova, možeš biti poduzetnik i imati svoju firmu te prodavati proizvode na tržištu, biti dioničar, ... Mogućnosti su beskrajene :D Pridruži nam se: http://e-sim.org/lan.6010/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije