Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

VIDEO Čilić je nastupao za BiH, ali im je jako zamjerio jednu stvar...

26.11.2018.
u 00:07

- Ponosni smo na naše sportaše. Nakon svjetskog srebra u nogometu sada smo prvaci svijeta u tenisu. Njime se bave sportaši iz 211 zemalja, a mi smo najbolji što govori koliki je ovo uspjeh - rekao je Karlo Ledinski

Hrvatska teniska reprezentacija danas je u Lilleu osvojila Davis Cup, a taj je uspjeh prokomentirao urednik sportske rubrike Večernjeg lista Karlo Ledinski.

- Ponosni smo na naše sportaše. Nakon svjetskog srebra u nogometu sada smo prvaci svijeta u tenisu. Njime se bave sportaši iz 211 zemalja, a mi smo najbolji što govori koliki je ovo uspjeh.

Što Večernji list priprema za sutrašnji doček?

- Imamo specijalno izdanje na osam stranica. Imamo izvjestitelja iz Lillea i priču o svakom od junaka, a otkrit ćemo i manje poznate detalje o svakom od igrača. Otkrivamo da je Čilić odigrao jedom nastupao za reprezentaciju Bosne i Hercegovine kada je imao 13-14 godina. Jako im je zamjerio što su ga postavili tek za treći reket iako je bio uvjerljivo najbolji. Tada je odlučio da će igrati samo za Hrvatsku. Otkrivamo i koji to reprezentativac uoči svakog meča sluša Enriquea Iglesiasa, a koji obožava Mikea Tysona i boji se visina.

>>Danas na našem portalu gledajte prijenos dočeka tenisača u zagrebačkoj zračnoj luci i na Trgu bana Jelačića

 

 

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
20:16 25.11.2018.

Tito Krmak, provokaciju sam razumio.👍

DU
Deleted user
22:05 25.11.2018.

koji tajming...to vise nije slucajno

DU
Deleted user
20:40 25.11.2018.

Nešto nalik fudbalu odmah posle uspeha čeprkat po svemu da se umanji uspeh ili razbije kohezija ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije