Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LONDON

Čilić izgubio od Zvereva i nastavio s lošim nastupima na završnim mastersima

Čilić - Zverev
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
12.11.2018.
u 17:28

Marin je nastavio sa slabim nastupima na završnom turniru. U prethodna tri nastupa upisao je samo jednu pobjedu u osam mečeva (2016. je svladao Nishikorija) pa je sada na omjeru 1-9.

Marin Čilić porazom je otvorio nastup na ATP Finalsu u Londonu. Naš najbolji tenisač izgubio je od Nijemca Aleksandra Zvereva sa 7:6 i 7:6.

Marin je tako nastavio sa slabim nastupima na završnom turniru. U prethodna tri nastupa upisao je samo jednu pobjedu u osam mečeva (2016. je svladao Nishikorija) pa je sada na omjeru 1-9.

Čilićeva skupina koja nosi ime slavnog brazilskog tenisača Guge Kuertena prilično je jaka: u njoj je najbolji tenisač u ovome trenutku Novak Đoković, potom predvodnik novog vala Nijemac Alexander Zverev i 210 centimetara visoki Amerikanac John Isner. Đoković i Isner snage će odmjeriti večeras u 21 sat.

>> Pogledajte kako su hrvatski navijači dočekali pobjedu Borne Ćorića

Komentara 6

DA
darwil
19:48 12.11.2018.

Čile aj ti otvori neku birtiju u Međugorju pa će možda turisti dolaziti zbog tebe ipak si bio šesti igrač.

NE
Nexo
19:54 12.11.2018.

Cilic teniski Zan Tabak, ni kriv ni duzan osvojio US open.. I to ce mu i ostati jedino

NI
NikoCro
19:11 12.11.2018.

Vodi covjek 5-1 i izgubi e to je stvarno da poludis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije