Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Čilić izbacio kvalifikanta za četvrtfinale Hamburga

'11.07.2012., Umag - 23.ATP Vegeta Croatia open Umag. Mec Marina Cilica i Daniela Brandsa. Marin Cilic Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
18.07.2012.
u 20:25

Hrvatskom tenisaču trebalo je samo 80 minuta da se obračuna s Delbonisom - 6:3, 6:2.

Marin Čilić nastavlja sa sjajnim igrama koje je prošli tjedan prikazao prilikom osvajanja Umaga. Najbolji hrvatski reket pobijedio je u drugom kolu ATP turnira u Hamburgu kvalifikanta Federica Delbonisa 6:3, 6:2. Protiv argentinskog tenisača, Marinu je bilo dovoljno samo 80 minuta, a za to vrijeme iskoristio je tri od četiri prilike za oduzimanje servisu. Jedinu koju je pružio Delbonisu je i spasio.

Čilića je opet mučio prvi servis, imao je samo 51 posto uspješnosti, a njegov protivnik 68 posto, ali je zato Marin na prvom servisu osvojio 81 posto poena, a na drugom 52, dok je Delbonis osvojio 63 posto na prvom i 36 posto poena na drugom servisu.

Čilić, inače četvrti nositelj u Hamburgu, u četvrtfinalu će igrati sa Španjolcem Albertom Ramosom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije