Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ U ČETVRTFINALU

Čilić i Mektić propustili šansu protiv najtrofejnijeg para u povijesti

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
30.03.2017.
u 07:20

Čilić i Mektić su propustili dobru priliku za pobjedu nad najtrofejnijim parom svih vremena. Nakon osvajanja prvog seta imali su prednost 'breaka' i u drugom (3:2), ali su je odmah izgubili

Hrvatski teniski reprezentativci Marin Čilić i Nikola Mektić nisu uspjeli izboriti plasman u polufinale turnira parova na Miami Openu, gdje su ih u četvrtfinalu porazili Amerikanci Bob i Mike Bryan sa 6:7 (4), 6:4, (11:9).

Čilić i Mektić su propustili dobru priliku za pobjedu nad najtrofejnijim parom svih vremena. Nakon osvajanja prvog seta imali su prednost 'breaka' i u drugom (3:2), ali su je odmah izgubili. U odlučujućem 'tie-breaku' braća Bryan su poveli 6:2, da bi Čilić i Mektić preokretom stigli do vodstva 8:7. No, hrvatski par nije uspio doći i do meč-lopte. Braća Bryan su iskoristila svoju drugu meč-loptu za plasman u polufinale.

ATP Miami, parovi - četvrtfinale

Bob Bryan/Mike Bryan (SAD/3) - MARIN ČILIĆ/NIKOLA MEKTIĆ (HRV) 6:7 (4), 6:4, (11:9)

>> Čilić neuspješan u SAD-u, odmah je ispao i u Miamiju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije