Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja sa sv. Katarinom

Galić: Bili smo dugo u vezi, sad smo u braku

11.06.2019.
u 13:03

Cilj svih nas je da najbolji dobiju najbolje. Jedan od osnovnih motiva je da budemo centar izvrsnosti. Kako sada imamo partnerstvo sa svjetskim teniskim prvacima, i nama je naum biti svjetski prvak u pružanju zdravstvenih usluga – rekao je Igor Borić

Hrvatski teniski savez i Specijalna bolnica Sveta Katarina jučer su u prostorijama bolnice u Zagrebu potpisali ugovor kojim je Sveta Katarina postala i službena bolnica svih naših najboljih teniskih aduta, starijih ili mlađih.

Naravno, svaka ovakva suradnja temelji se na izjavama da bi tenisačima i tenisačicama najdraže bilo da svojeg partnera ne moraju nijednom posjetiti, ali, kako već svi znamo, u sportskom se životu bez prave medicinske njege ne može.

1/6

– Cilj svih nas je da najbolji dobiju najbolje. Jedan od osnovnih motiva je da budemo centar izvrsnosti. Kako sada imamo partnerstvo sa svjetskim teniskim prvacima, i nama je naum biti svjetski prvak u pružanju zdravstvenih usluga – rekao je Igor Borić, ravnatelj bolnice koja već ima sklopljene dogovore s Hrvatskim olimpijskim odborom te s Hrvatskom nogometnom reprezentacijom.

Partnerstvo između ovih dvaju strana traje već godinama, ali tek je jučer postalo i službeno. Najslikovitije je tu suradnju objasnio izvršni direktor HTS-a, Marin Galić.

– Ovo vam je kao da imate vjenčanje. U principu, mi smo sada samo ozakonili našu vezu koja već postoji neko vrijeme i koja je vrlo uspješna. Bez vaših usluga ne bi bilo ni osvajanja Davis cupa prošle godine.

Na predstavljanju suradnje prisustvovali su i neki od naših najjačih teniskih aduta – Ana Konjuh, Mate Pavić te Marin Čilić.

– Bolnica Sveta Katarina uvijek je bila tu za sve sportaše, pogotovo tenisače. Tu su nam na usluzi što god zatreba i drago mi je što takvu vrhunsku uslugu ne moramo tražiti nigdje po svijetu, već je imamo doma – rekao je Čilić, koji je, nadodajmo, jučer po prvi put nakon pet godina izgubio status najboljeg hrvatskog tenisača na ATP ljestvici zaostavši jedno mjesto (15.) iza Borne Ćorića (14.).

Ključne riječi

Komentara 1

GV
golub Vaso
13:20 11.06.2019.

i od braka karijera ode u k

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije