Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLUFINALA Acapulca

Čilić bez šanse protiv Nadala, Lučić-Baroni predala meč

Čilić Nadal
Foto: Reuters
1/6
04.03.2017.
u 08:12

- Zadovoljan sam nastupom, moram igrati dobro kako bih svladao igrače poput Marina - rekao je Nadal nakon meča.

 Hrvatski tenisači Marin Čilić i Mirjana Lučić-Baroni izgubili su u petak na ATP/WTA turniru u Acapulcu mečeve u polufinalu.

Čilić je u ATP turniru izgubio protiv Španjolca Rafaela Nadala 6:1, 6:2 za sat i 24 minute. Neuspješna je bila i Lučić-Baroni protiv Ukrajinke Lesje Curenko s 5:0 nakon što je predala meč.

Nadal u finalu igra sa Samom Querreyom,  a Curenko s Kristinom Mladenović.

- Zadovoljan sam nastupom, moram igrati dobro kako bih svladao igrače poput Marina - rekao je Nadal nakon meča.

>> Đoković u šoku! Izgubio od zločestog dečka pa ljutito napustio intervju

Komentara 5

Avatar Point_of_view
Point_of_view
09:05 04.03.2017.

Malo je reći da ga je Nadal "razbio". Osvojiti samo tri game-a u matchu best of three je sramota za tenisača iz top 10. Nije problem izgubiti, ali je problem ne uviditi svoje deficite i godinama ne raditi ništa, da ih eliminiraš.

TA
tarzan
08:38 04.03.2017.

Nažalost, Čilić je jedan od najvećih loosera u povijesti tenisa koji većinu svoje karijere provodi oko 10. mjesta a nije više od tri puta pobijedio protivnika koji je bolje rangiran od njega.

Avatar EU Srbin
EU Srbin
18:46 04.03.2017.

Cile je ipak uspio osvojiti slam, sto je supjelo samo trojci u zadnjih 13 godina koji nisu Federer, Djokovic, Nadal ili Murray

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije