Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DUBAIJU

Cijeli svijet piše o mirotvorcu Kruni Jurčiću, ovo nikad prije nije viđeno

Kruno Jurčić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
29.09.2020.
u 14:48

Transfer Sabe u Al-Nasr je ostvaren niti dva tjedna nakon što su UAE i Izrael potpisali sporazum o normalizaciji odnosa, a ovom potezu u kojem je sudjelovao Kruno Jurčić pišu brojni svjetski mediji.

Emiratski nogometni prvoligaš Al-Nasr iz Dubaija, koji vodi hrvatski stručnjak Krunoslav Jurčić, postao je prvi arapski klub koji je angažirao jednog igrača iz Izraela dovevši veznjaka Diju Sabu.

Saba je palestinskog porijekla, ali je tijekom karijere nastupao za Beitar, Maccabi Tel Aviv, Maccabi Petah Tikvu, Maccabi Netanyu i Hapoel Be'er Shevu te je upisao 10 nastupa za reprezentaciju Izraela. U Al-Nasr je stigao iz kineskog Guangzhou R&F-a.

Transfer Sabe u Al-Nasr je ostvaren niti dva tjedna nakon što su UAE i Izrael potpisali sporazum o normalizaciji odnosa, a ovom potezu u kojem je sudjelovao Kruno Jurčić pišu brojni svjetski mediji.

Al-Nasr je u trenutku prekida prošlosezonskog prvenstva zbog izbijanja pandemije koronavirusa bio šesti na ljestvici, a nova bi sezona u UAE trebala početi sljedećeg mjeseca.

Ponudu Germania kladionice pogledajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 6

TA
Tackrla
15:54 29.09.2020.

Ma sto svijet? I galaksija, pa i sire. Kruno je prva vijest mlijecne staze

ZB
Zoki-Bijela
15:07 29.09.2020.

Cak se o Nobelu prica...

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
17:06 29.09.2020.

hrvatski stručnjak?!hahahahahahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije