Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI REPREZENTATIVAC

Cijela Engleska smije se vatrenom, njegov neobičan potez nije prošao nezapaženo

Brozović
Foto: Instagram
26.06.2019.
u 19:29

"Veznjak Intera ima "Epic Brozo" tetovažu koja prati njegovu proslavu golova. Ne samo da ima tetovažu na ruci, već je u svojoj rodnoj Hrvatskoj otvorio kafić pod imenom "Epic Brozo". I da, tamo je slika namigujućeg smajlića", napisali su novinari The Suna

Visokotiražni britanski tabloid The Sun koji se dnevno prodaje u više od 1,3 milijuna primjeraka izabrao je nagore tetovaže nogometaša. Među njima je i tetovaža hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića.

Vatreni ima tetovaže po cijelom tijelu, a Englezi su zapazili onu koju ima na lijevoj šaci. Riječ je o smajliću koji simbolizira njegovu marku Epic Brozo te način na naš nogometaš proslavlja golove.

"Veznjak Intera ima "Epic Brozo" tetovažu koja prati njegovu proslavu golova. Ne samo da ima tetovažu na ruci, već je u svojoj rodnoj Hrvatskoj otvorio kafić pod imenom "Epic Brozo". I da, tamo je slika namigujućeg smajlića", napisali su novinari The Suna na svojoj internetskoj stranici.

Među najružnijim tetovažama našle su se one Sergija Aguera, Davida Beckhama, Delea Allija, Hectora Bellerina, Erika Lamele, Artura Boruca, Marka Arnautovića... Sve tetovaže pogledajte ovdje.


 

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar toxic alien
toxic alien
21:55 26.06.2019.

Meni su sve te hodajuce slikovnice od ljudi presmijesne, ne samo Brozovic. Nemam niti jednu tetovazu na svom tijelu, niti cu je ikad imati, i nitko mi se ne smije zbog toga...

Avatar BosnaArgentina
BosnaArgentina
21:53 26.06.2019.

Pa vecernjaku vatreni i služe da im se smije cijela Engleska, Španjolska, Njemačka...a ako je Srbin ili orlić onda im se divi cijela Engleska, Španjolska, Njemačka, jelte.

PR
prajdali100
21:22 26.06.2019.

Jako " ugledni" i " prestižni" The Sun. Fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije