Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ćosićev kup

Cibona u osmini finala u Osijek, Zadar u Sinj

Cibona - Zadar
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
15.01.2020.
u 00:21

Od favorita najteži posao ima Cibona koja gostuje kod sve boljih Vrijednosnica Osijek (17 sati), vodeći klub HT Premijer lige Zadar gostuje u Sinju kod Alkara, Dubrava ugošćuje Goricu, a zadarska Diadora sa Šibenkom igra najveću utakmicu u svojoj povijesti

Danas se igraju utakmice osmine finala Kupa Krešimira Ćosića koje će dati sudionike završnog turnira osmorice.

Od favorita najteži posao ima Cibona koja gostuje kod sve boljih Vrijednosnica Osijek (17 sati), vodeći klub HT Premijer lige Zadar gostuje u Sinju kod Alkara, Dubrava ugošćuje Goricu, a zadarska Diadora sa Šibenkom igra najveću utakmicu u svojoj povijesti.

Cibona - Zadar
1/3

Naime, Diadora postoji nepune dvije godine, a dogurala je do borbe za završni turnir Ćosićeva kupa. Pula dočekuje Škrljevo, a Omiš je domaćin Hermesu Analitici.

Sinoć su međusobno igrala dva zadarska kluba, Jazine i Puntamika, a Split je “Final Eight” izborio još prije pobijedivši u gostima Zabok sa 100:74.

>> Pogledajte kakvim se poslom bavi košarkaš Hermes Analitice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije