Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIBA

Cibona došla do gostujuće pobjede u Ligi prvaka

Cibona - Partizan
Jurica Galoic/PIXSELL
03.01.2017.
u 22:46

Izvrstan je bio Scotty Reynolds sa 12 koševa i 17 asistencija, 17 poena dodao je Željko Šakić, a 14 Nik Slavica.

Košarkaši Cibone u susretu su 11. kola skupine D FIBA-ine Lige prvaka kao gosti u Baru svladali Mornar sa 92-81 (13-23, 29-21, 24-13, 26-24).

Samo tjedan dana nakon poraza od 35 razlike (57-92) protiv istog suparnika u istoj dvorani u ABA ligi, igrači Cibone ostvarili su pobjedu kojom su zadržali izglede za prolazak u drugi krug Lige prvaka.

Početak utakmice nije dao nagovijestiti pobjedu hrvatskog predstavnika, Mornar je u drugoj četvrtini imao i 15 koševa prednosti (35-20), ali Cibona se do poluvremena uspjela približiti na dva razlike (44-42), a u trećoj četvrtini i preuzeti vodstvo koje potom nije ispuštala do kraja.

Izvrstan je bio Scotty Reynolds sa 12 koševa i 17 asistencija, 17 poena dodao je Željko Šakić, a 14 Nik Slavica. Kod domaćih najefikasniji je bio Marko Mijović sa 16 ubačaja.

Cibina je šesta na ljestvici skupine s omjerom pobjeda i poraza 4-7, dok je Mornar posljednji, osmi sa 2-9. U drugi krug plasirat će se prve četiri ekipe iz svake od pet skupine i još četiri najbolja peta sastava, a peto mjesto u ovoj skupini trenutačno drži belgijski Oostende, koji će u srijedu ugostiti talijanski Avellino, s omjerom 4-6.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije