Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvenstvo RH

Cibona bolja od Splita, Novačić ubacio 22 koša

Cibona
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
16.10.2017.
u 20:14

Ivan Novačić sa 22 i Melvin Cleveland sa 19 poena predvodili su Cibonu, dok je Goran Filipović sa 15 ubačaja bio najefikasniji kod Splita

U susretu 2. kola prvenstva Hrvatske za košarkaše igranom u ponedjeljak Cibona je svladala Split s uvjerljivih 86:67 (26:19, 21:16, 17:16, 22:16).

Iako se na odmor otišlo sa 12 koševa prednosti za Cibonu, Splićani su se sredinom treće četvrtine uspjeli primaknuti na 52:51. No, do kraja tog dijela igre Cibona je ostvarila seriju 12-0 kojom je praktički riješila utakmicu.

U četvrtoj je četvrtini prednost Cibone narasla i na 23 razlike, da bi završilo s konačnih 19.

Ivan Novačić sa 22 i Melvin Cleveland sa 19 poena predvodili su Cibonu, dok je Goran Filipović sa 15 ubačaja bio najefikasniji kod Splita.

Cibona sada ima dvije pobjede iz dva nastupa, a isti omjer imaju i Cedevita te Šibenik, dok je Splitu ovo bio prvi nastup u prvenstvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije