Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazne disciplinskog suca

Cibalijinu treneru Tomislavu Vranjiću mjesec dana zabrane rada

Cibalia - Rijeka
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/9
14.09.2016.
u 14:35

Najtežu kaznu dobio je Tomislav Vranjić, trener vratar Cibalije koji je bio prijavljen i kao predstavnik kluba na susretu s Rijekom

Disciplinski sudac Prve HNL Saša Pavličić-Bekić obradio je prijave koje su stigle od službenih osoba s prošlog kola naše nogometne lige te izrekao kazne za prekršitelje.

Najtežu kaznu dobio je Tomislav Vranjić, trener vratar Cibalije koji je bio prijavljen i kao predstavnik kluba na susretu s Rijekom.

Zbog psovanja i vrijeđanja igrača Rijeke Marka Vešovića za vrijeme utakmice, zbog čega je i udaljen s terena, isto je nastavio i nakon utakmice, dakle više nije bio u afektu, kažnjen je s mjesec dana zabrane obavljanja svih funkcija u nogometu, dakle ne smije ni trenirati.

K tome mora platiti 5000 kuna. Vešović je kažnjen sa 7000 kuna zbog psovanja nakon što ga je Vranjić izazvao. Zbog pirotehnike na toj utakmici Cibalia je kažnjena sa 7000, a Rijeka sa 9000 kuna.

Zbog baklji na susretu Inter – Hajduk, Zaprešićani su kažnjeni sa 7000, a Splićani sa 10.000 kuna.

Trener Osijeka Zoran Zekić i jedan od njegovih pomoćnika koji su isključeni u susretu s Dinamom kažnjeni su ukorom, jer nisu psovali i vrijeđali, već samo prigovarali sucu.

Komentara 2

DH
dalibor.hren
15:41 14.09.2016.

Koliko će dobiti Crnogorac iz NK Rijeka koji je Cibalijinim igračima nudio 100 kuna za jogurt?

RA
radekbrod
17:06 14.09.2016.

100 kn je 100 kn

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije