Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

Chelsea ostvario šestu pobjedu u nizu!

Tammy Abraham
Foto: Reuters/Pixsell
09.11.2019.
u 15:23

Tammy Abraham pridružio Jamieju Vardyju na vrhu liste strijelaca s deset pogodaka

Nogometaši Chelseaja ostvarili su i šesti prvenstvenu pobjedu u nizu. U subotu je na Stamford Bridgeu stradao gradski rival Crystal Palace rezultatom 2:0 (0:0), a pogotke su postigli Tammy Abraham (52.) i Christian Pulisic (79.).

Momčad Franka Lamparda tako je makar privremeno izbila na drugu poziciju uz bod prednosti ispred Manchester Cityja (igra u nedjelju derbi protiv Liverpoola na Anfieldu), a zanimljivo je dodati i da se Tammy Abraham pridružio Jamieju Vardyju na vrhu liste strijelaca s deset pogodaka.

Mateo Kovačić je u dresu domaćina odigrao čitav susret.

Crystal Palace trenutačno se nalazi na devetom mjestu s 15 bodova. Vodi Liverpool s 31, a slijede Chelsea 26, Manchester City 25, Leicester 23, Arsenal 17...

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
15:59 09.11.2019.

Chelsi ima dosta Thamnija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije