Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mora se kaliti

Chelsea odlučio: Stipe Perica ide na posudbu u NAC Bredu

Stipe Perica (1)
Filip Brala/Pixsell
18.08.2013.
u 14:14

Perica je prošle sezone u 23 nastupa za Zadar postigao deset pogodaka, a za Mourinhovu momčad potpisao je na pet godina

- Znam da ću ići na posudbu, ali ne planiram više od jedne sezone biti udaljen od Stamford Bridgea, svojim igrama nametnut ću se Mourinhu, rekao je Stipe Perica netom nakon što je nedavno iz Zadra prešao u Chelsea.

A osamnaestogodišnji napadač otići će na posudbu u nizozemsku NAC Bredu, odlučio je tako londonski klub. Ukoliko se i tamo pokaže, Chelsea bi ga već sljedeće sezone mogao zadržati.

Inače, Perica je prošle sezone u 23 nastupa za Zadar postigao deset pogodaka, a za Mourinhovu momčad potpisao je na pet godina.

>>Perica: U Chelseaju me dočekao Jose Mourinho, fascinirao me!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije