Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRE MJERE

Chelsea navijačima osumnjičenima za rasizam zabranio ulaz na stadion

Chelsea - navijači
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
19.02.2015.
u 20:48

- Chelsea je trojici navijača zabranio pristup Stamford Bridgeu nakon istrage o incidentu koji se u utorak dogodio u pariškoj podzemnoj željeznici - službena je izjava londonskog kluba.

Chelsea je suspendirao trojicu navijača koji su sudjelovali u rasističkom incidentu uoči utakmice osmine finala Lige prvaka u Parozu protiv PSG-a.

- Chelsea je trojici navijača zabranio pristup Stamford Bridgeu nakon istrage o incidentu koji se u utorak dogodio u pariškoj podzemnoj željeznici - službena je izjava londonskog kluba.

Klub će, ukoliko prikupi dovoljno dokaza, donijeti odluku o doživotnoj zabrani navijačima. Istaknuli su i kako nastavljaju suradnju s policijom u Parizu koja vodi istragu, a sve navijače koje imaju bilo kakve informacije pozivaju da se jave.

>> "Chelsea - borimo se protiv rasizma, ali tek od nedjelje"

Komentara 5

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:19 19.02.2015.

Pazi sad. Klub je zabranio. E moji hajdukovci.

Avatar drug lenjin
drug lenjin
22:16 19.02.2015.

Hooligani koji nemaju pojma što je fašizam i nacizam.

DI
dinamojavolim1
21:38 19.02.2015.

jesu igraci istrcali na teren nakon toga?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije