Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Chelsea je kod kuće počastio Everton s petardom

Chelsea
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
05.11.2016.
u 21:17

Nakon impresivne pobjede protiv Barcelone u Ligi prvaka prije četiri dana, Manchester City je u 11. kolu Premier lige na svom terenu neočekivano remizirao (1:1) protiv novaka u ligi Middlesbrougha

U posljednjoj subotnjoj utakmici 11. kola Premier lige Chelsea je kod kuće dobio Everton sa 5:0, te je privremeno zasjeo na vrh prvenstvene ljestvice. 

Dva gola zabio je Eden Hazard (19, 56), a po jedan Marcos Alonso (20), Diego Costa (42) i Pedro (65).

Nakon impresivne pobjede protiv Barcelone u Ligi prvaka prije četiri dana, Manchester City je u 11. kolu Premier lige na svom terenu neočekivano remizirao (1:1) protiv novaka u ligi Middlesbrougha. City je poveo golom Sergija Aguera u 43. minuti, a u sudačkoj nadoknadi izjedanačujući pogodak za Middlesbrough zabio je Marten de Roon (90+1).                                       

Bilićev West Ham je na svom stadionu igrao 1:1 protiv Stokea. Najbolji strijelac čekićara Michail Antonio, koji po potrebi igra na desnom krilu ili desnog braniča, u 65. minuti doveo je u vodstvo domaćine. Stoke je uspio izjednačiti u 75. minuti, nakon pogreške vratara Adriana strijelac je bio Bojan Krkić.

 Iako je pola sata imao igrača manje, posljednjeplasirani Sunderland upisao je prvu pobjedu u sezoni, svladavši u gostima Bournemouth sa 2-1. Pobjednički gol zabio je Jermain Defoe u 74. minuti iz penala.

 U nedjelju u derbiju kola Arsenal dočekuje Tottenham, dok Liverpool igra protiv Watforda.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:38 06.11.2016.

Poslije fantasticne pobjede nad Barcelonom kod kuce odigras nerjeseno sa Middlesbrough? E to je Premier League, nikad neznas na sto ce izaci. A ovaj nogomet sto danas Chelsea igra je nesto najbolje sto je nogomet uopce ikad vidio. Ovo je cudo sto Antonio Conte radi na Stamford Bridge-u. Pored ovoga Mourinho izgleda kao obicni nogometni klovn.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije