Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

Chelsea i Tottenham razočarali u derbiju, Cavani Unitedu donio preokret

Premier League - Chelsea v Tottenham Hotspur
Foto: Matthew Childs/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
29.11.2020.
u 21:32

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić za Chelsea je odigrao cijeli susret pruživši vrlo dobru partiju

U derbiju kola 10. kola Premier lige, u kojem je bilo malo izrazitih priilika, Chelsea je u nedjelju na Stamford Bridgeu protiv Tottenhama odigrao 0:0. 

Spursi su se vratili na prvo mjesto, ali imaju isti broj bodova kao i drugoplasirani Liverpool, oba kluba skupila su po 21 bod. Chelsea je treći sa 19 bodova.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić za Chelsea je odigrao cijeli susret pruživši vrlo dobru partiju. 

Nogometaši Southamptona, iza kojih je bio niz od pet pobjeda i dva remija, bili su na dobrom putu da u nedjelju kod kuće slave protiv Manchester Uniteda. Nakon prvog poluvremena su vodili s 2:0, ali su na kraju izgubili sa 2:3 pogotkom Cavanija u sudačkoj nadoknadi.

Domaćini su poveli nakon kornera u 23. minuti.

Veznjak James Ward-Prowse odlično je ubacio na prvu stativu, a poljski stoper Jan Bednarek glavom pogađa za 1:0. Deset minuta kasnije Sveci su povisili na 2:0.

Opet je u glavnoj ulozi bio James Ward-Prowse, jedan od najboljih izvođača slobodnjaka na svijetu, koji je odlično pogodio iz prekida s 20 metara iskosa.

To mu je treći pogodak iz slobodnjaka ove sezone u Premier ligi, dva je zabio prije mjesec dana u pobjedi 4:3 protiv Aston Ville.

No, početkom drugog poluvremena trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer u igru uvodi iskusnog urugvajskog golgetera Edinsona Cavanija i to se pokazalo odličnim potezom.

U 59. minuti Cavani je uposlio Brunu Fernandesa koji smanjuje zaostatak gostiju, a u 74. minuti Cavani glavom zabija za 2:2.

I kada je izgledalo da će susret završiti remijem, Edinson Cavani u sudačkoj nadoknadi (90+3) još jednom zabija glavom i donosi pobjedu Manchester Unitedu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije