Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Chelsea nudi Edenu Hazardu 17 milijuna eura po sezoni

Eden Hazard
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
28.02.2018.
u 00:25

Hazard stalno ističe kako mu je lijepo u Chelseaju

Chelsea svom najboljem igraču Edenu Hazardu (27) nudi novi ugovor po kojem bi imao godišnju plaću od 17 milijuna eura, objavili su u utorak britanski mediji.

Iako mu ugovor ističe tek u ljeto 2020., u Chelseaju žele što prije osigurati ostanak Hazarda, jer su uvjereni kako će ovog ljeta Real Madrid učiniti sve da dovede belgijskog nogometaša u svoje redove.

Eden Hazard
1/6

Hazard stalno ističe kako mu je lijepo u Chelseaju, ali u klubu sa Stamford Bridgea vjeruju da je bogatiji ugovor najbolji argument kojim mogu uvjeriti belgijskog veznjaka da ostane u plavom dresu.

Komentara 1

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
06:42 28.02.2018.

Zašto sa svojom ponudom ne uskoce i hrvatske nogometne svetinje HNK Cibalija i NK Rudeš i Hazardu daju domoljubnu ponudu od 18.tona krumpira, 18. domoljubne pozicije pokraj kontejnera i 18.puta potpisanom slikom hrvatskog nevinog viteza generala Slobodana Praljka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije