Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Chelsea bez Kovačića uvjerljivom pobjedom do tri boda

Chelsea
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
11.08.2018.
u 18:06

U terminu od 13:30 Tottenham je kao gost slavio kod Newcastlea 2:1, a svi golovi pali su u prvih 18 minuta.

Nakon što su u petak novu sezonu Premiershipa otvorili Manchester United i Leicester, u subotu je odigrano još pet utakmica.

U terminu od 13:30 Tottenham je kao gost slavio kod Newcastlea 2:1, a svi golovi pali su u prvih 18 minuta. Vertonghen i Alli zabili su za goste, Joselu za domaćine.

Od 16 sati igrane su četiri utakmice, a najuvjerljiviju pobjeu ostvario je Chelsea, koji je 3:0 slavio kod Huddersfielda golovima Kantea, Jorginha i Pedra. Mateo Kovačić kod gostiju se nije našao u zapisniku.

Chelsea
1/7

Domaće 2:0 pobjede ostvarili su Bournemouth i Watford protiv Cardiffa, odnosno Brightona, a istim je rezultatom kao gost Crystal Palace slavio kod Fulhama.

U posljednjoj utakmici dana Wolves i Everton su odigrali 2:2.

Komentara 2

DH
dalibor.hren
17:42 24.08.2018.

Kova voli kad mu trener vjeruje i kad ga treba. Potreban mu je niz...

DJ
djobu68
21:58 11.08.2018.

Bit će klupice više nego u Realu za trčkarala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije