Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radnici ne rade

VIDEO Trump pripremio večeru za sportaše. Očekivali su raskošni meni, a onda su ugledali stol...

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
15.01.2019.
u 08:44

"Volim sve što je američko, a ovo su sve američke tvrtke", rekao je Trump u svom stilu

Igrači američkog nogometa sa sveučilišta Clemson pobijedili su Alabamu i osvojili naslov nacionalnog sveučilišnog prvaka u američkom nogometu. Time su, kako je to običaj, zaslužili posjet predsjedniku i večeru u Bijeloj kući.

Kako igrači na sveučilištima ne smiju zarađivati i primati novac, očekivali su da će uživati u sjajnoj hrani koja je na meniju u predsjednikovoj rezidenciji. Ali američka vlada je u blokadi zbog neprihvaćanja saveznog proračuna pa većina državnih službenika ne može i ne smije raditi.

>> Pogledajte kako je Trump brzom hranom dočekao igrače američkog nogometa 

Tako je Trumpovo osoblje u Bijeloj kući na prisilnom godišnjem pa se sam predsjednik morao pobrinuti oko menija i postavljanja hrane za 70-ak igrača i članova momčadi.

Trump i inače ne skriva kako obožava brzu hranu, a omiljen mu je cheeseburger. Zato je došao na sjajnu ideju i igrače je dočekao s više stotina hamburgera iz raznih američkih lanaca brze hrane. Također, našlo se i ponešto pizza na stolovima.

Donald Trump
1/8

"Volim sve što je američko, a ovo su sve američke tvrtke", rekao je Trump u svom stilu. 

"Dolazi nam mnogo mladića koji vole mnogo jesti, pa smo im pripremili oko 1000 hamburgera", rekao je Trump. Ipak, čini se kako je malo pretjerao s brojem jer izvori tvrde da ih je bilo oko 300.

>> Pogledajte kako je ovaj sudac zabio pogodak

 

Komentara 53

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:00 15.01.2019.

Svaka mu čast! a vi u VL samo pljujte po njemu, uživam u vašoj boli ;)

Avatar Jalnuški
Jalnuški
08:57 15.01.2019.

Baš lipo. Dobar je Trump.

KV
ka-vuk
09:23 15.01.2019.

A nasi bi ih pogostili kavijarom,kozlicima,janjetinom,prsutom i drugim delicijama da se vidi i da se dobro papa. Ali ustvari to ne bi bilo zbog sportasa vec zbog njih samih.Jer ko zna mozda u iducem manadat nece bit u prilic.i Sadd se ima i ,moze se. Narod placa.Oni koji su ostali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije