Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

Četvrta pobjeda Anderlechta, Antonio Milić asistent

Antonio Milić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
17.08.2018.
u 23:19

Nogometaši Reimsa došli su do druge pobjede u prva dva kola francuskog prvenstva, nakon što su u petak pred svojim navijačima svladali Lyon sa 1:0. ​

Nogometaši Anderlechta nastavili su pobjednički niz i u 4. kolu belgijskog prvenstva, u kojem su pred svojim navijačima svladali Mouscron sa 2:0.

Jedina razlika u odnosu na pobjede ostvarene u prva tri kola, jest da se među strijelce nije upisao povremeni hrvatski reprezentativac Ivan Santini, koji je u prva tri nastupa za svoj novi klub postigao čak sedam pogodaka. No, u ulozi asistenta kod drugog pogotka bio je drugi hrvatski nogometaš u Anderlechtu, 24-godišnji branič Antonio Milić. Strijelci za domaću momčad bili su Trebel u 38. minuti i Dimata u 63. minuti. Santini je igrao do 89. minute.

Anderlecht je u vodstvu s maksimalnih 12 bodova iz četiri nastupa te gol-razlikom 13:4. Drugi je aktualni prvak Club Brugge sa devet bodova iz tri utakmice.

Nogometaši Reimsa došli su do druge pobjede u prva dva kola francuskog prvenstva, nakon što su u petak pred svojim navijačima svladali Lyon sa 1:0. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Argentinac Pablo Chavarria u 32. minuti.

U prvoj utakmici nove sezone španjolskog nogometnog prvenstva Girona je ugostila povratnika u elitni razred Valladolid, a dvoboj je završen podjelom bodova i bez pogodaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije