Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LP

Četiri pogotka Duvnjaka, HSV teško do pobjede

'Handball Bundesliga HSV Hamburg - TSV Hannover-Burgdorf am 21.03.2012 in der O2 World in Hamburg Domagoj Duvnjak ( Hamburg ), mitte Foto: Revierfoto/DPA/PIXSELL'
Revierfoto/DPA/PIXSELL
13.10.2013.
u 23:43

Domagoj Duvnjak postigao je za Hamburg četiri pogotka, dok je Davor Dominiković igrao samo u obrani. Najefikasniji kod Hamburga, uz Duvnjaka, bio je Žarko Marković sa pet pogodaka.

Rukometaši njemačkog Hamburga teškom mukom osvojili su bodove u Ligi prvaka. Na gostovanju kod danskog Aalborga pobijedili su sa 28:26. Početak je bio sve samo ne dobar.

Gubili su aktualni prvaci Europe sa 3:7, ali su do kraja poluvremena uspjeli izjednačiti (14:14). Domagoj Duvnjak postigao je za Hamburg četiri pogotka, dok je Davor Dominiković igrao samo u obrani. Najefikasniji kod Hamburga, uz Duvnjaka, bio je Žarko Marković sa pet pogodaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije