Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVE KLAUZULE!

Četiri igrača pristala na smanjenje plaće i okrenula leđa Messijevom zahtjevu

La Liga Santander - FC Barcelona v Villarreal
ALBERT GEA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
21.10.2020.
u 10:32

Podsjetimo, prije nekoliko dana nezadovoljni igrači Barcelone (među njima Lionel Messi, Sergio Busquets, ali i Pique) poslali su Burofax upravi kluba u kojem stoji da zahtjev kluba za smanjenje plaća nije opravdan. Samo nekoliko dana nakon Pique je promijenio mišljenje potpisavši novi ugovor s manjom plaćom

Španjolski nogometni velikan Barcelona produžila je ugovor s njemačkim reprezentativnim vratarom Marc-Andreom ter Stegnom do ljeta 20205. godine, a u ugovor je upisana otkupna klauzula od 500 milijuna eura.

Ter Stegen, koji je trenutačno na prisilnom odmoru zbog ozljede koljena, član je Barcelone od ljeta 2014. godine.

Osim Ter Stegena, Barcelona je produžila ugovore s još trojicom svojih igrača, kapetanom Gerardom Piqueom, nizozemskim veznjakom Frenkieom de Jongom i francuskim braničem Clementom Lengletom. Lenglet i De Jong su produžili vjernost Barceloni do ljeta 2026., a Pique do ljeta 2024. Otkupna cijena za Piquea je 500 milijuna eura, za De Jonga 400, a za Lengleta 300.

Podsjetimo, prije nekoliko dana nezadovoljni igrači Barcelone (među njima Lionel Messi, Sergio Busquets, ali i Pique) poslali su Burofax upravi kluba u kojem stoji da zahtjev kluba za smanjenje plaća nije opravdan. Samo nekoliko dana nakon Pique je promijenio mišljenje potpisavši novi ugovor s manjom plaćom, dok Lenglet, de Jong i ter-Stegen ni u startu nisu stajali uz Messija i društvo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije