Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
06.11.2018. u 22:54

U 4. kolu Lige prvaka nogometaši Intera i Barcelone su na Meazzi igrali 1:1. Barcelona je povela pogotkom Malcoma (83.), a izjednačio je Icardi (87.).

Susret je za nas bio posebno zanimljiv, jer su igrala čak četvorica hrvatskih reprezentativaca. Za crno-plave su od prve minute igrali Ivan Perišić, Marcelo Brozović i Šime Vrsaljko, a u Barcinom sastavu bio je Ivan Rakitić. 

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

Katalonci su bili odlično raspoloženi i tijekom kišnih 90 minuta složili nekoliko odličnih prilika. Interov vratar Handanović istaknuo se sjajnim obranama.

Posebno treba istaknuti priliku Ivana Rakitića koji se u 60. minuti našao 'uči u oči' s Interovim vratarom, ali je pucao ravno u Handanovića.

No, u završnici se sve otvorilo. Prvo je u 83. minuti Barcelona povela pogotkom Malcoma, koji je u igru ušao dvije minute ranije, a u 87. minuti izjednačio je Icardi.

Zanimljivo, jedine žute kartone na utakmici dobili su Brozović (84.), Perišić (88.) i Rakitić (42.).

Rezultati, 4. kolo, skupina A: Monaco - Club Brugge 0:4, Atletico M. - Borussia D. 2:0.
skupina B: Inter - Barcelona 1:1, Tottenham - PSV 2:1.
skupina C: Crvena zvezda - Liverpool 2:0, Napoli - PSG 1:1.
skupina D: Porto - Lokomotiva 4:1, Schalke - Galatasaray 2:0.

Komentara 1

ZO
zoca
23:07 06.11.2018.

Barca duplo bolja ekipa ,Rakitic trenutno nas najbolji igrac,Brozovic los.Perisic van forme.Vrsaljko ipak nije igrac za velike klubove od 10 centarsuteva niti jedan nije bio upotrebljiv..Tromi i prespori igraci Intera trebaju ljubiti vratara koji im je najbolji igrac..dalicu ako brozovica stavis protiv Spanije gubite sigurno lik se izgubi kad je nemocan..Brazilci u barci igraju odlicno klasa za sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije