Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLI NALAZI

Četiri Ćorlukina suigrača zaražena koronavirusom

07.10.2014., Zagreb - Konferencija za medije hrvatske nogometne reprezentacije u press dvorani stadiona u Maksimiru uoci kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo u Francuskoj 2016 protiv Bugarske. Na konferenciji su govorili Vedran Corluka i Andrej
Foto: Sanjn Strukić/PIXSELL
1/2
28.05.2020.
u 16:20

Do kraja ruskog prvenstva ostalo je osam kola, a drugi Lokomotiv ima 41 bod, isto kao i treći Krasnodar, dok mu vodeći Zenit iz Sankt Peterburga bježi devet bodova

Trenutačno drugoplasirani sastav ruskog nogometnog prvenstva Lokomotiv iz Moskve, za kojega nastupa i bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka, objavio je u četvrtak kako su četvorica njegovih igrača pozitivna na koronavirus.

Radi se o četvorici Rusa, Dmitriju Barinovu, Antonu Kočenkovu, Timuru Sulejmanovu i Romanu Tugarevu, niti jedan ne osjeća nikakve simptome bolesti te se nalaze u svojim domovima u samoizolaciji.

Ranije ovoga mjeseca pozitivan na koronavirus bio je još jedan igrač Lokomotiva, peruanski napadač Jefferson Farfan.

Ostatak momčadi Lokomotiva trenira u klupskom kampu izvan Moskve te se priprema za nastavak prvenstva koji je predviđen za 21. lipnja.

Do kraja ruskog prvenstva ostalo je osam kola, a drugi Lokomotiv ima 41 bod, isto kao i treći Krasnodar, dok mu vodeći Zenit iz Sankt Peterburga bježi devet bodova.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije