Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA POBJEDU NAD SLOVENIJOM

Češke novine nude San Marinu 36 tisuća eura!

euro
arhiva vl
14.10.2009.
u 13:14

Koliko vrijedi plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo pokazuje i primjer iz Češke. Dnevne novine Blesk ponudile su reprezentativcima San Marina milijun čeških kruna (oko 36 tisuća eura) za pobjedu nad Slovenijom.

Češkoj za plasman u dodatne kvalifikacije treba pobjeda protiv Sjeverne Irske i uspjeh San Marina protiv Slovenije, ali čak i kapetan San Marina, Andy Selva, ne vjeruje u uspjeh.

- Dat ćemo svoj maksimum za pobjedu, ali naš najveći problem je taj što rijetko uspijemo postići pogodak - ustvrdio je Selva. Naime, San Marino je u dosadašnjim susretima kvalifikacija zabio samo jedan pogodak, a primio čak 44.

Ključne riječi

Komentara 1

AT
atz
14:53 14.10.2009.

hahahaha.. malo vam je tih 36.000... za 36 miljuna Eura bi se još moglo nešto napraviti :))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije