Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG POJAVE KORONE

Češka širi ligu, imat će 18 klubova i nitko neće ispasti

Koronavirus i nogomet
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
23.07.2020.
u 20:20

Praška Slavia osvojila je naslov prvaka, a ovaj prekid neće utjecati niti na raspodjelu mjesta koja vode u eurokupove

Nakon što je jedan nogometaš češkog prvoligaša Opave bio pozitivan na koronavirus, vodstvo tamošnje lige odlučilo je kako ove sezone niti jedan klub neće ispasti pa će sljedeće sezone u najvišem razredu češkog nogometa igrati 18 klubova.

Kako je čitava momčad Opave morala u dvotjednu izolaciju, nemoguće je dovršiti prvenstvo do 2. kolovoza koji je bio krajnji rok kojega je odredila liga.

Opava je trenutačno, tri kola prije završetka Lige za ostanak, bila na pretposljednjoj poziciji s jednakim brojem bodova kao posljednji Pribram, odnosno dva boda manje od Karvine koja se nalazi iznad njih. Najlošiji od ta tri sastava ispao bi iz lige, dok bi preostala dva igrala kvalifikacije za ostanak.

Praška Slavia osvojila je naslov prvaka, a ovaj prekid neće utjecati niti na raspodjelu mjesta koja vode u eurokupove.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije