Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNA OZLJEDA

Češće ozlijeđen nego zdrav: Real ga platio 100 milijuna eura, a gotovo da nije igrao

Luka Modrić i Eden Hazard
DPA/PIXSELL
30.11.2020.
u 18:27

U prvoj sezoni u Španjolskoj odigrao je samo 22 susreta u svim natjecanjima postigavši samo jedan pogodak. Odmah po dolasku je zbog ozljede koljena propustio tri utakmice, a u prosincu prošle godine je zbog ozljede fibule pauzirao više od tri mjeseca

Vezni igrač belgijske nogometne reprezentacije i Real Madrida Eden Hazard (29) ponovo se ozlijedio i neće ga biti na terenu najmanje tri tjedna.

Hazard se ozlijedio u 28. minuti subotnjeg ogleda protiv Alavesa, a iz kluba su objavili kako mu je dijagnosticirana ozljeda mišića desne natkoljenice.

"Njegov oporavak i dalje će se procjenjivati", objavio je Real, no španjolski mediji nagađaju kako će pauza trajati barem tri tjedna.

Hazard je na Santiago Bernabeu stigao 2019. iz Chelsea za čak 100 milijuna eura, no u Realu za sada skuplja jedino ozljede.

Ovo mu je već osma ozljeda u Realu, a do sada je propustio već 35 utakmica.

Sigurno ga neće biti niti u utorak u susretu Lige prvaka protiv Šahtara, u subotu protiv Seville, a propustit će i završnu utakmicu skupine Lige prvaka protiv Borussije iz Mönchengladbacha 9. prosinca, kao i gradski derbi protiv Atletica 12. prosinca.

U prvoj sezoni u Španjolskoj odigrao je samo 22 susreta u svim natjecanjima postigavši samo jedan pogodak. Odmah po dolasku je zbog ozljede koljena propustio tri utakmice, a u prosincu prošle godine je zbog ozljede fibule pauzirao više od tri mjeseca.

Ove sezone propustio je prvih osam utakmica zbog problema s mišićima, a još jednu zbog koronavirusa.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
02:55 01.12.2020.

kad se sjetim da je on trebao biti novi ronaldo ili messi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije