Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET Izbornik do 16. siječnja mora predati popis igrača IHF-u

Červaru dovoljna dva pripremna meča za SP

09.12.2008.
u 16:58

U pripremama za Svjetsko prvenstvo hrvatski rukometaši igrat će samo dvije utakmice. Što je i logično s obzirom na to da će pripreme kratko trajati, a reprezentativci iz španjolske i njemačke lige priključit će se tek nakon Nove godine. Prvo okupljanje je 26. prosinca, a Lino Červar će ubrzo objaviti popis 28 igrača na koje računa za SP, budući da do 16. mora predati popis IHF-u.

- Imamo dogovorenu utakmicu s Rusijom koja dolazi 26. prosinca. Ne znamo još samo kad ćemo igrati jer to ovisi i o dvorani. Mi bismo htjeli otvoriti Arenu, ali postoje kombinacije i s Osijekom i Varaždinom. U svakom slučaju, igrat ćemo s Rusima 27. ili 28. - kaže Ivica Udovičić, tehnički direktor hrvatske reprezentacije.

Druga prijateljska utakmica bit će protiv Slovenije u Splitu 9. siječnja. Slovenci nakon dugo vremena nisu uspjeli izboriti veliko natjecanje, budući da ih je u kvalifikacijama izbacila Slovačka, ali su uvijek dobar suvježbač u pripremama.

Za razliku od prijašnjih godina, pakleni ovaj put neće ići na pripreme u Istru. Prvi dio obavit će u Zagrebu, a cijeli drugi dio u Splitu, gdje će i igrati utakmice prvoga kruga.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije