Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pobjeda

Červar: 'Uživao sam, dugo nismo ovako dobro igrali'

Hrvatska - Bjelorusija
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
11.01.2020.
u 17:50

Naježio sam se zbog ovih naših navijača. To je bilo neviđeno. Ne mogu ostati ravnodušan na takvu podršku, bilo je prekrasno - kaže izbornik

Hrvatski rukometaši stigli su do nove pobjede na Europskom prvenstvu. Izabranici Line Červara su u Grazu pobijedili Bjelorusiju s 31:23 (15:10).

Izbornik je nakon utakmice bio oduševljen igrom svojih igrača.

Hrvatska - Bjelorusija
1/11

- Dugo nismo ovako dobro igrali, uživao sam gledajući igrače. Ne znam koliko bi ih nahvalio, ali ne smijemo se previše uzvisiti u ovoj pobjedi. Dug je put, imamo još puno posla - rekao je Lino Červar za RTL.

Podrška s tribina je ponovno bila fantastična.

- Naježio sam se zbog ovih naših navijača. To je bilo neviđeno. Ne mogu ostati ravnodušan na takvu podršku, bilo je prekrasno. Hvala svima, ovo je za njih. Jako dobro smo se pripremili i analizirali Bjelorusiju. Držali smo se plana od prve do zadnje minute. Odlično smo ih zatvorili i njihovi glavni igrači nisu uopće mogli doći do izražaja - istaknuo je Lino Červar i dodao:

>> Pogledajte video: hrvatski navijači oduševljeni na još jedne pobjede

- Momčadskom igrom smo pokazali da se puno toga može napraviti. Oni su danas bili tim i to su pokazali na parketu. Neću nikoga posebno isticati, svi su dali svoj obol. Slijedi utakmica sa Srbijom i idemo dalje.

Igor Karačić bio je odlično raspoložen. Zabio je šest golova, te je izabran za igrača utakmice.

- Bilo je prelijepo igrati. Želim se zahvaliti navijačima. Igrali smo kako smo se dogovorili i ispoštovali sve od prve minute. Sve smo zatvorili. To nas mora krasiti, jaka obrana i što više golova - rekao je Igor Karačić i dodao:

- Samopouzdanje ekipe se diže, puno je utakmica ispred nas, za sada sam prezadovoljan kako napredujemo s obzirom na ozljede. Protiv Srbije idemo sto posto.

Navijačima je bio oduševljen i kapetan Domagoj Duvnjak.

- Hvala im, bilo je nevjerojatno vidjeti dvoranu u kockicama, nevjerojatna atmosfera. Što se tiče utakmice, odigrali smo odlično, poveli 7:2 pa upali u crnu rupu. Onda smo opet odigrali kako smo se dogovorili, jaka obrana i kontre. Idemo dalje, prekosutra nas čeka Srbija.

Ključne riječi

Komentara 2

PR
prajdali100
19:26 11.01.2020.

Sve je bilo super ! Navijači su čudo.P.S. Lino,u nekoj tvrdoj utakmici promašaji sa 7 m znači Adios ! A mi smo promašili 3 sedmerca.Pa ljudi moji pucajte ih gore,visoko,to se ne brani.

DA
damyr26
19:16 11.01.2020.

E moj Lino koju si ti utakmicu gledao,7:2 pa 7:6, 3 promašena penala 5 kontrii sa 6 metara fulano, Stepančić glumi Kopljara, gol moze dati sa mjesta lijevog vanjskog i kad nema kontakta.Šego 1 poluvrijeme obranio 2 lopte.To sve prolazizi protiv ekipa tipa CG ,Belarus i sl. Najgori dio je igra u napadu bezglava stihija i igra 1 protiv svih bez tečnosti u napadu to idr dok ide,protiv boljih teško

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije