Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski izbornik

Červar: Protiv Španjolske želimo nastaviti niz

Hrvatska - Češka
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
21.01.2020.
u 18:28

Nadajmo se da će za Španjolce biti spreman i Luka Cindrić koji ima problema sa zglobom te se nije ni zagrijavao za susret protiv Češke

Rukometaši Hrvatske ostvarili su i šestu uzastopnu pobjedu na Europskom prvenstvu. U trećem kolu skupine drugog kruga pobijedili smo Češku s 22:21.

Atmosfera u dvorani nije bila ni približno ista kao protiv Njemačke. Radni dan, rani termin i nebitna utakmica bili su razlog slabijeg posjeta. No, imali su naši podršku 3000 navijača, što je također lijepa brojka.

>> Pogledajte galeriju s utakmice Hrvatska - Češka

Hrvatska - Češka
1/17

To je bila ukupno šesta pobjeda Hrvatske nad Češkom od sedam međusobnih utakmica. Jedini put smo izgubili na Svjetskom prvenstvu 1995. na Islandu.

U to vrijeme češku reprezentaciju pratio je jedan stariji novinar koji je kao početnik u novinarstvu pratio osvajanje zlata Čehoslovačke 1967. godine. I od tada je išao na sva natjecanja, a medalje niotkud.

I kad je Češka pobijedila Hrvatsku, skakao je od sreće kao malo dijete. Čak je i zaplakao jer je mislio da je konačno došao taj trenutak, trenutak u kojem će svjedočiti još jednoj medalji. No, ta pobjeda ništa nije značila, Češka čak nije prošla ni skupinu.

Nakon dana odmora slijedi posljednji susret u drugom krugu i oproštaj od Beča. Hrvatska i Španjolska igrat će za prvo mjesto i vjerojatno izbjegavanje Norveške u polufinalu.

- Slijedi nam Španjolska i vjerujem da ćemo i nakon toga ostati stopostotni. Želimo nastaviti svoj niz pobjeda - rekao je izbornik Lino Červar.

Nadajmo se da će za Španjolce biti spreman i Luka Cindrić koji ima problema sa zglobom te se nije ni zagrijavao za susret protiv Češke. Luka je zbog ozljede već propustio velik dio lanjskog Svjetskog prvenstva.

>> Pogledajte razgovor sa Silvijom Ivandijom na Večernji TV-u

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije