Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA IZBORNIKA

Červar progovorio o kritičarima: Ljudi, ne želim vas lagati...

Hrvatska - Makedonija
Foto: Pixsell/Reuters
1/5
14.01.2019.
u 20:12

- Uživamo u timskoj igri i timskom duhu. Ima i onih koji vole žutilo pa nas kritiziraju.

Hrvatska rukometna reprezentacija danas je u Münchenu u 3. kolu skupine B Svjetskog prvenstva svladala Makedoniju s 31:22 i tako je osigurala prolazak u drugi krug.

- Igrali smo jako dobro, čekali smo da se otvore i onda ih uspješno kažnjavali. Bili smo uspješniji u igri sedam na šest. Dobro smo ih analizirali i dobro postavili igru. Bili smo sigurni u sebe i svi zaslužuju sve pohvale - rekao je izbornik Lino Červar za RTL pa dodao:

- Uživamo u timskoj igri i timskom duhu. Ima i onih koji vole žutilo pa nas kritiziraju. Naši igrači su zdravi i dobri dečki, vole igrati za reprezentaciju, njihova ljubav nema kraja i daju sve od sebe. Ponos i čast je igrati za reprezentaciju.

Luku Cindrića nije koristio.

- Nije trebalo, i ovi bez njega su odlično igrali.

>> Pogledajte što je rekao Lino Červar

Što može ova reprezentacija?

- Realan sam, ne želim ljudima lagati. Moramo vratiti kult reprezentacije, ali možemo biti ponosni što smo jedini na svijetu zadržali kontinuitet rezultata. 

Sa Španjolskom ćemo se boriti za prvo mjesto.

- Moramo biti skromni i uz ovakvu publiku pokušati napraviti iznenađenje jer su oni ipak prvaci Europe.

Igrač utakmice Domagoj Duvnjak pohvalio je publiku.

>> Pogledajte što je rekao Zlatko Horvat

- Hvala publici koja nas je nosila, nadam se da smo im barem malo zahvalili. Igrali smo pametno, sedam na šest je funkcioniralo. Pokazali smo na terenu da igramo i živimo jedan za drugog. Nadam se da ćemo tako i nastaviti - rekao je Duvnjak pa se osvrnuo na mlade igrače u reprezentaciji.

- Oni su fenomenalni, naš rukomet ne treba brinuti za budućnost. Neka im dragi Bog da zdravlja i sve će biti u redu.

U srijedu je utakmica s Bahreinom, ali misli su usmjerene na četvrtak i susret sa Španjolskom.

- Meni su misli usmjerene na sutrašnji slobodan dan... Protiv Bahreina smo favoriti i moramo ih pobijediti. Španjolska je vrhunska momčad, europski prvaci, ali ćemo uz ove predivne navijače dati sve od sebe i nadam se da ćemo pobijediti.

>> Pogledajte atmosferu uoči utakmice s Makedonijom

Komentara 7

Avatar JustinCase69
JustinCase69
20:33 14.01.2019.

Dečkima kapa do poda..cijelom timu i trenerima..a najviše mi je drago za Veslina Vujovića koji je u svom intervju rekao da je Makedonija bolja i da Červar krivo postavlja igru.. e moj Veseline

DU
Deleted user
21:09 14.01.2019.

Pa kad je počelo prvenstvo su bili već otpisani.Nije bitno i kad gube oni su HRVATSKA samo naprijed dečki zajedno u pobjedi ali i u porazu.

DU
Deleted user
20:32 14.01.2019.

Pohvala za rtl-ovu reporterku: vrlo pametno i suvislo postavlja dobra pitanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije